Griekse kookworkshop

Griekse kookworkshop Dongen, zo 28 november 10.30 uur

Houd je van de Griekse keuken en zou je zelf wel hiermee aan de slag willen? Doe dan mee aan de Griekse kookworkshop op zondag 28 november in Dongen! Dat ligt tussen Tilburg en Breda.
Tijdens deze workshop leer je Griekse gerechten zoals ze in een traditioneel dorp op tafel staan. Dit zijn bekende gerechten en minder bekende gerechten, maar altijd met liefde en passie gemaakt. Dat de Griekse keuken heel divers is, zie je ook terug tijdens deze workshop. Naast dat je praktisch aan de slag gaat met de recepten, leer je ook veel achtergrondinformatie over de Griekse keuken.

De workshop start om 10.30 uur en zal ongeveer 3,5 uur duren. Deelname aan de Grieks kookworkshop kost 64,95 incl. BTW per persoon. Hiervoor krijg je:

  • De recepten die je tijdens deze workshop maakt
  • Onbeperkt gebruik van koffie, thee en water
  • Achtergrond-informatie over de producten en gerechten die we tijdens de workshop samen maken
  • We eten na afloop de gerechten die we gekookt hebben.

Jezelf opgeven voor de Griekse kookworkshop

Wil je je opgeven voor de workshop of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@kokenmetelefteria.nl Je krijgt een inschrijfbevestiging teruggestuurd. Mocht je een allergie hebben of dieetwensen kun je dit bij je aanmeldingsmail aangeven. Is er een gerecht wat je heel graag zou willen maken tijdens de Griekse kookworkshop? Vergeet dit ook niet te vermelden.
Voor een overzicht van andere Griekse kookworkshops en events klik hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.