koken met elefteria

Griekse Workshops & Events

Houd jij van Grieks eten en wil jij authentiek Grieks  leren koken zoals ze dat in een dorp in Griekenland doen?
Elefteria heeft Griekse roots en deelt graag haar familierecepten met jou. Elefteria plant en organiseert verschillende workshops en events. Je kunt online Griekse kookworkshops volgen of live op locatie. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om een Griekse kookworkshop te volgen bij Elefteria.  Wil je een prive Griekse kookworkshop of wil je een Griekse workshop op maat? Stuur dan een mail naar info@kokenmetelefteria.nl

Geplande Griekse kookworkshops

Hieronder kun je lezen welke kookworkshops er op de planning staan. Voor meer info over de kookworkshops klik je op de bijbehorende link. Mocht je je eigen online kookworkshop willen plannen, of een kookworkshop op (eigen) locatie, neem dan contact op. 

Oktober

November

Oktober

Live Griekse Kookworkshops op locatie

Je kunt ook Griekse kookworkshops volgen op locatie. Je kunt je inschrijven met één of meerdere personen voor de onderstaande workshops. Tijdens zo’n kookworkshop kook je samen met een groep. Iedereen maakt een ander gerecht en na afloop van de kookworkshop eten we dit samen op. Bekijk bij geplande kookworkshops welke kookworkshops er gepland staan. 

Online Griekse kookworkshops

Iedere maand worden er verschillende online Griekse kookworkshops ingepland. 
Wil je meedoen met de kookworkshop? Je kunt je opgeven voor de kookworkshop door een mail te sturen naar info@kokenmetelefteria.nl Je ontvangt dan alle benodigde informatie zoals de kookbenodigdheden en de link met paswoord waarmee je de workshop kunt volgen. De kookworkshops worden niet live gestreamd via you tube.
De online kookworkshops kosten 9,99 per deelname/inlog. Dit geldt per huishouden.
Bij geplande kookworkshops hieronder kun je de meest actuele online Griekse kookworkshops bekijken.