trigona

18/10 Online workshop Trigona Panoramatos

Deze workshop Trigona Panoramatos is heel bijzonder. We gaan het symbool van Thessaloniki maken, met een live-verbinding met Thessaloniki zelf. Als gastspreekster ontvangen we namelijk Mirjam van Let’s meet in Thessaloniki die ons meer gaat vertellen wat dit stukje zoetigheid voor de stad betekent. Ook organiseren we een mini quiz waar ook wat te winnen valt. Je kunt namelijk een fles Cretanhos mountain farming olijfolie winnen van 750ml en Mirjam trakteert je op trigona panoramatos bij Konstantinidis als je in de stad bent. Cretanthos is een olijfolie afkomstig uit Kreta die meerdere prijzen op zijn naam heeft staan. Meer lezen over Cretanthos kan hier.
De workshop duurt langer dan je gewend bent. Dat komt omdat trigona maken redelijk lang duurt , Mirjam ons komt vertellen over Thessaloniki en Trigona Panoramatos en we een mini-quiz hebben voorbereid. Wil je alvast in de stemming komen, lees dan mijn blog over Konstantinidis.
Geef jij je ook op voor de workshop Trigona Panoramatos?

Informatie over de Griekse online kookworkshop Trigona Panoramatos

De online kookworkshop staat gepland op zondag 18 oktober om 13.30 uur. De workshop wordt gegeven via het programma zoom en worden niet live gestreamd via you tube. Voor de kookworkshops vraag ik een bijdrage 12,99 per deelname/inlog. Dit geldt per huishouden. Nodig zeker iemand uit die je kan helpen, want Trigona maken daar zitten veel handelingen in.

Aanmelden

Wil je meedoen met de kookworkshop? Je kunt je opgeven voor de kookworkshop door een mail te sturen naar info@kokenmetelefteria.nl Je ontvangt dan alle benodigde informatie zoals de kookbenodigdheden en de link met paswoord waarmee je de workshop kunt volgen.
Bekijk het volledige overzicht van de meest actuele workshops hier.