workshop patisserie

27/9 Workshop Griekse Patisserie Rotterdam

Houd je van de Griekse zoetigheid en zou je zelf wel hiermee aan de slag willen? Doe dan mee aan de workshop Griekse patisserie op zondag 27 september bij Kookstudio van belle in Rotterdam! Tijdens deze workshop leer je twee Griekse nagerechten maken zoals ze in Griekenland gemaakt worden. Dit zijn bekende en minder bekende Griekse heerlijkheden, maar altijd met liefde en passie gemaakt. We gaan samen aan de slag, omdat bij Griekse zoetigheid bepaalde kennis essentieel is.

Workshop informatie

De workshop start om 10.30 uur en zal ongeveer 3,5 uur duren. Tijdens de workshop eten we samen een Griekse lunch terwijl we wachten op hetgeen wat we gemaakt hebben. Deelname aan de workshop kost 59,95 incl. BTW. Hiervoor krijg je:

  • De recepten die je tijdens deze workshop maakt
  • Onbeperkt gebruik van koffie, thee en water
  • Achtergrond-informatie over de producten en gerechten die we tijdens de workshop samen maken
  • Een Griekse lunch

Wil je je opgeven voor de workshop of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@kokenmetelefteria.nl
Klik hier voor een overzicht van alle online en offline workshops

RIVM Richtlijnen workshop

Door de RIVM maatregelen zijn we genoodzaakt onze capaciteit terug te draaien naar maximaal 8 man, exclusief personeel. We hebben de studio ingedeeld met vaste looproutes en 4 werkplekken waarbij de 1,5 meter afstand ten alle tijde kan worden gewaarborgd.
Een dag voor de workshop, verzoeken wij de vragenlijst in te vullen in verband met het checkgesprek, zodat we zeker weten dat niemand met klachten deel kan nemen aan de workshop. Indien dit niet is voltooid kan er niet worden deelgenomen aan de workshop.

Tijdens de workshop

  • Bij binnenkomst nemen de cursisten eerst plaats op een van de geselecteerde plekken in de eetkamer.
  • Elke werkplek is van alle gemakken voorzien. Naast een eigen werkblad, heeft iedereen ook een eigen kookplaat, kookgerei en genoeg ruimte om te bewegen
  • Iedere werkplek heeft zijn eigen watervoorziening. Ieder team maakt gebruik van zijn eigen wasbak om zijn handen te reinigen.
  • We maken gebruik van handschoenen tijdens het koken en indien gewenst van een wegwerp mondkapje
  • Tijdens de workshop zal ieder team een (of meerdere) gerechten bereiden. Na het bereiden van de gerechten worden deze “gezamenlijk” gegeten in de eetkamer.

En het positieve van dit alles, een kleinere groep betekent ook meer aandacht van de chef. Onze chef bevind zich in het midden van de studio, waar er met iedereen contact gelegd kan worden. De begeleiding kan hierdoor plaatsvinden op gepaste afstand. 

Mochten jullie liever de gerechten thuis willen eten, dan is het mogelijk deze mee naar huis te nemen (bij voorkeur in zelf meegebrachte tupperware). Geef dit even van te voren aan, dan kunnen we hier rekening mee houden. 

Aanmelden voor de workshop doe je door een mailtje te sturen naar info@kokenmetelefteria.nl