dolmadakia

6/12 Griekse kookworkshop mezze Rotterdam

Op zondag  6 december staat er weer een kookworkshop gepland in Kookstudio van Belle in Rotterdam. Tijdens deze workshop leer je Griekse gerechten zoals ze in een traditioneel dorp op tafel staan. Dit zijn bekende gerechten en minder bekende gerechten, maar altijd met liefde en passie gemaakt. Dat de Griekse keuken heel divers is, zie je ook terug tijdens deze workshop. Naast dat je praktisch aan de slag gaat met de recepten, leer je ook veel achtergrondinformatie over de Griekse keuken.
De workshop vindt plaats in de Kookstudio van Belle. Een aangename locatie in Rotterdam, waar je naast mijn workshop ook nog heel veel andere  smaakvolle workshops kunt volgen.
De workshop start om 10.30 uur en zal ongeveer 3,5 uur duren. 

Griekse kookworkshop informatie 

Deelname aan de workshop kost 59,95 incl. BTW. Hiervoor krijg je:

  • Een welkomstdrankje
  • De recepten die je tijdens deze workshop maakt
  • Onbeperkt gebruik van koffie, thee en water
  • Achtergrond-informatie over de producten en gerechten die we tijdens de workshop samen maken
  • Het gezamenlijk eten van de gerechten die we samen hebben gemaakt

Wil je je opgeven voor de workshop of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@kokenmetelefteria.nl
Voor meer actuele kookworkshops bekijk het overzicht: Griekse Workshops & Events

RIVM maatregelen

Door de RIVM maatregelen zijn we genoodzaakt onze capaciteit terug te draaien naar maximaal 8 man, exclusief personeel. We hebben de studio ingedeeld met vaste looproutes en 4 werkplekken waarbij de 1,5 meter afstand ten alle tijde kan worden gewaarborgd.
Een dag voor de workshop, verzoeken wij de vragenlijst in te vullen in verband met het checkgesprek, zodat we zeker weten dat niemand met klachten deel kan nemen aan de workshop. Indien dit niet is voltooid kan er niet worden deelgenomen aan de workshop

Tijdens de workshop

  • Bij binnenkomst nemen de cursisten eerst plaats op een van de geselecteerde plekken in de eetkamer.
  • Elke werkplek is van alle gemakken voorzien. Naast een eigen werkblad, heeft iedereen ook een eigen kookplaat, kookgerei en genoeg ruimte om te bewegen
  • Iedere werkplek heeft zijn eigen watervoorziening. Ieder team maakt gebruik van zijn eigen wasbak om zijn handen te reinigen.
  • We maken gebruik van handschoenen tijdens het koken en indien gewenst van een wegwerp mondkapje
  • Tijdens de workshop zal ieder team een (of meerdere) gerechten bereiden. Na het bereiden van de gerechten worden deze “gezamenlijk” gegeten in de eetkamer.

En het positieve van dit alles, een kleinere groep betekent ook meer aandacht van de chef. Onze chef bevind zich in het midden van de studio, waar er met iedereen contact gelegd kan worden. De begeleiding kan hierdoor plaatsvinden op gepaste afstand. 

Mochten jullie liever de gerechten thuis willen eten, dan is het mogelijk deze mee naar huis te nemen (bij voorkeur in zelf meegebrachte tupperware). Geef dit even van te voren aan, dan kunnen we hier rekening mee houden. 

Aanmelden voor de workshop doe je door een mail te sturen naar info@kokenmetelefteria.nl