Griekse kookworkshop

Griekse kookworkshops

Er staan weer nieuwe Griekse kookworkshops op de agenda. Voor de maand juli staan er drie online workshops gepland. En er staat een live kookworkshop gepland voor 26 september. Lees hieronder meer over de geplande Griekse kookworkshops voor juli en september.

Griekse kookworkshop Rotterdam

Eindelijk! We mogen weer lekker live koken. Op zondag 26 september om precies te zijn. Dat doen we uiteraard in de kookstudio van Belle in Rotterdam. Tijdens de kookworkshop maken traditionele Griekse gerechten zoals je die in Griekenland eet. Wil je meer informatie of jezelf opgeven voor de kookworkshop klik dan hier.

Online Griekse kookworkshops juli

Voor de maand juli staan er drie Griekse online kookworkshops gepland. De online kookworkshops worden geven via zoom en kosten 9,99 per deelname/huishouden. Leer vanuit je eigen keuken de lekkerste Griekse gerechten maken. Lees hieronder welke online Griekse kookworkshops er voor de maand juli gepland staan.

9 juli Tiropita

Op vrijdag 9 juli 19.00 uur gaan we tiropita maken. Een hartige Griekse taart met feta. Uiteraard maken we ook zelf ons deeg. Dit lekkere gerecht kun je op ieder moment van de dag eten. Als ontbijt, lunch of avondeten. Zelfs als nachtelijke snack. Meer info of je jezelf opgeven? Klik dan hier.

18 juli Bakaliaros & Skordalia

Op 25 maart en 28 oktober eten ze in Griekenland Bakaliaros met skordalia. Gebakken kabeljauw met een aardappelknoflook-puree. Tijdens de online kookworkshop op 18 juli om 13.00 uur gaan we deze samen maken. Voor meer info of jezelf opgeven op deze link

30 juli Mezze Tzatziki- Courgettefrietjes- Gevulde lange pepers

Wie wordt er nou niet gelukkig van een tafel vol met hapjes? Tijdens de online workshop op 30 juli gaan we een aantal mezzedakia maken. De traditionele tzatziki, courgettefrietjes en lange gevulde pepers. Kook jij mee? Bekijk meer info via hier.

Bij welke workshop zien we jou terug? Voor een volledig overzicht van de workshops, bekijk dan Griekse workshops & Events.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.