gemista

De online Griekse workshops voor April en mei

Er zijn weer nieuwe online kookworkshops gepland! Met leuke en soms verassende gerechten. Allemaal Griekse en met liefde bereid. Zitten er kookworkshops waar jij je voor gaat opgeven?

23 april Vegetarische Pastitio

Op vrijdag 23 april staat er in de avond een gerecht gepland die de meeste mensen wel kennen. Maar het merendeel van de mensen kent de variant met gehak. In de periode voor Pasen wordt dit gerecht echter vaak vegetarisch gemaakt. Kom jij meekoken? Meer informatie en opgeven voor de workshop kan via deze link.

recept Tirokrokettes

07 mei Tirokrokettes met tomatenjam

Dit goddelijke hapje moet je een keer gemaakt hebben. Tirokrokettes zijn een soort van gebakken kaasballetjes. We gaan dit maken met een heerlijke combi. Tomatenjam. Iedereen weer de combi van kaas met tomaat is top. Meer over deze workshop lees je hier.

16 mei Gemista

Op zo 16 mei gaan we een heel bekend Grieks gerecht maken, Gemista. Gevulde paprika en tomaten. Comfortfood. We vullen ze met rijst en gehakt, maar als je vegan of vegetarisch eet kun je ook meedoen, dan leer ik jou tijdens de workshop de veganistische variant.  Meer informatie over de workshop lees je hier.

Bij welke workshop zien we jou terug? Voor een volledig overzicht van de workshops, bekijk dan Griekse workshops & Events.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.