online Griekenland quiz

Online Griekenland quiz

Online Griekenland quiz! Wil jij je Griekenland kennis testen? Het opnemen tegen andere Griekenland kenners? Doe dan mee met de online Griekenland kennis quiz op zaterdag 10 april! Naast de titel Griekenland-kenner zijn er geweldige prijzen te winnen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een sailtour in Griekenland of een hotelovernachting in Thessaloniki? Alle deelnemers krijgen daarnaast 20% korting op een bestelling bij greek foodtales . Lees verder in dit blog welke mooie Griekse cadeaus er aan de winnaars gegeven worden!

Een hartelijke dank aan de bedrijven die de prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de winnaars; Greek National Tourism Organisation, Blue Foam, Hostel Zeus is loose, Let’s meet in Athens, Let’s meet in Thessaloniki, de Gulle Griek , Lychnari, Cardamo, Delikreta, diavazo.nl, Masticare, greek foodtales .

Hoe ziet de avond eruit?

De online Griekenland quiz wordt georganiseerd door Mirjam van Let’s meet in Thessaloniki en koken met Elefteria. Er zijn zes categorieën: Taal, geschiedenis; topografie, tradities & cultuur, muziek en keuken. De online Griekenland begint om 19.45 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren.

Hoe kun je deelnemen aan de online Griekenland quiz?

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@kokenmetelefteria.nl . In je mail geef je je teamnaam op en je telefoonnummer. Deelname aan de quiz bedraagt €24,95 per huishouden/inlog. Hiervoor heb je een avondvullend Grieks programma, maak je kans op mooie Griekse prijzen en krijg je 20% korting op een bestelling bij greek foodtales.
Voor het deelnemen aan de quiz heb je een laptop of tablet met internetverbinding nodig waar je de quiz kunt volgen. Daarnaast heb je een mobiele telefoon met internetverbinding nodig om de goede antwoorden in te sturen. We maken gebruik van de online programma’s Zoom en Kahoot om de quiz uit te voeren.

Greek foodtales maakt je avond nu al compleet

Wil je je Griekse avond compleet maken op zaterdag 10 april? Alle deelnemers aan de quiz krijgen 20% korting op een bestelling bij de Griekse webshop greek foodtales Je vindt er een tal van kwalitatieve Griekse producten afkomstig van kleine ondernemers. Genoeg keuze om je avond compleet te maken. Als je je opgeeft voor de quiz, krijg je een unieke kortingscode waarmee je t/m 1 juni een flinke korting krijgt op je Griekse bestelling.

De prijzen van de online Griekenland quiz

Tijdens de online Griekenland quiz zijn er een hoop leuke prijzen te winnen. Hieronder een overzicht van de prijzen en de ondernemers die de prijzen beschikbaar stellen. Onderaan de prijzen een uitgebreidere uitleg van wat de prijzen precies inhouden. Ben jij al overtuigd?

Hoofdprijs: Een sailtour bij Blue Foam , een overnachting in Hostel Zeus is loose in Thessaloniki en een cadeau-pakket van het Greek National Tourism Organisation
2e prijs: Een highlight fietstour bij Let’s meet in Thessaloniki of Let’s meet in Athens
3e prijs: Cadeaubon twv 50,- euro van de Gulle Griek Eindhoven
4e prijs: Een jaarabonnement van het tijdschrift Lychnari
5e prijs: Een kruidenpakket van Cardamo uit Thessaloniki
6e prijs: Een Olijfolie Proeverij pakket van Delikreta
7e prijs: Een Cadeaupakket van Masticare
8e prijs: Een online workshop Grieks koken met Elefteria
9e prijs: Boeken van de diavazo.nl

diavzo.nl

Boeken van Diavazo.nl

Diavazo.nl is een webshop gevestigd in Nederland met nederlandstalige en Griekstalige boeken. Meer hoe deze prachtige onderneming is begonnen lees je hier. Je kunt ook uiteraard op hun eigen website terecht voor een overzicht van de boeken die ze aanbieden.
Diavazo.nl stelt twee prachtige boeken beschikbaar voor de 9e winnaar van de quiz. Namelijk “Het verdriet van Griekenland” van Frederiek Lommen & “Beladen Erfgoed” van Frans van Hasselt.

Grieks koken met Elefteria

Als 8e prijs kun je deelnemen aan een Griekse online Kookworkshop in april of mei. Je mag zelf bepalen aan welke van de twee workshops je deelneemt. De online workshops zijn gezellig en laagdrempelig. Je ontvangt alle benodigde informatie zoals de kookbenodigdheden en de link met paswoord waarmee je de workshop kunt volgen. Haal Griekenland in je eigen keuken!

Cadeaupakket Masticare

Masticare biedt als 7e prijs een prachtig cadeaupakket aan met allemaal heerlijke producten. Masticare biedt producten aan die gemaakt zijn met mastiek. Meer weten over dit leuke bedrijf? Bekijk dan hun website of lees het blog wat ik onlangs over ze schreef

Olijfolie proeverij van Delikreta

Delikreta stelt een Cretanthos proeverij ter beschikking voor de 6e winnaar van de online Griekse quiz. Deze heerlijke olijfolie uit Kreta heeft al meerdere prijzen in de macht gesleept en deze kun jij nu dus winnen! Meer over Delikreta kun je lezen in het blogbericht die ik over hen schreef of op hun website.

Kruiden uit Thessaloniki van Cardamo

Heerlijke geurige kruiden uit Thessaloniki. De prachtige kruidenierszaak Cardamo stuurt de 5e winnaar een kruidenpakket uit de Culinaire hoofdstad van Griekenland. Cardamo is een speciaalzaak bij de beroemde kapani markt wat al sinds 1936 bestaat. Sindsdien is het generatie op generatie doorgegeven. Een echte familiezaak die deze geurige prijs ter beschikking stelt.

lychnari

Jaarabonnement Lychnari

Wil je je Griekenlandkennis nog meer vergroten? Dan valt deze prijs zeker in de smaak! Voor de 4e winnaar stelt het prachtige tijdschrift Lychnari een jaarabonnement beschikbaar. Lychnari is een toonaangevend blad over het hedendaags Griekenland. Je vindt diepgaande artikelen over actualiteiten, cultuur en politiek. Lees hier de blog over het verhaal van mijn grootmoeder in het tijdschrift Lychnari.

de gulle griek

Cadeaubon twv €50,- van de Gulle Griek

Op zoek naar een klein stukje Griekenland? In Eindhoven vind je de prachtige Griekse winkel De Gulle Griek. Naast goede olijfolie en lekkere honing vind je nog een tal van andere mooie Griekse producten. Daarnaast kun je ook smullen van homemade Griekse maaltijden van Sancha, de trotse eigenaresse.
Sancha stelt een cadeaubon twv € 50,- ter beschikking voor de 3e winnaar van de online Griekenland quiz. Wil je meer weten over de Gulle Griek? Lees dan meer informatie op de website of de blog die onlangs op Koken met Elefteria is verschenen.

lets meet

Highlight-tour van Let’s meet in Athens / Thessaloniki

Wat is een betere manier om de stad te verkennen dan op de fiets? Let’s meet in Athens/ Thessaloniki beloont de nummer twee winnaar van de online Griekenland quiz met een highlight fietstour. Een Nederlandstalige tourleider laat je de mooiste plekjes van de stad zien. Je mag zelf bepalen of dit in Athene of Thessaloniki is. Meer over wat de fietstours lees je op de website van Let’s meet in Athene of Let’s meet in Thessaloniki De tweede prijswinaar kan Athene of Thessaloniki ontdekken op de fiets. Kies je voor een tour in Thessaloniki, dan word je uiteraard door Mirjam zelf rondgeleid!

Sailtour van Blue Foam mét overnachting bij Hostel Zeus is loose Thessaloniki

Als mega hoofdprijs kun jij op unieke zeiltocht van Blue Foam inclusief één overnachting voor twee personen bij Hostel Zeus is loose.
De sailtour Half-Day Sailing Cruise to Shipwreck Bay! voor twee personen start bij het plaatsje Nea Michanionas om 11.00 uur en zal ongeveer tot 17.00 uur duren. De prijs is te boeken voor het seizoen van 2021 wat duurt van 01/05/2021 tot 15/10/2021. Het is een unieke kans om Griekenland te leren kennen vanaf de prachtige zee. Hoe gaaf is het dan dat je er dan ook nog een overnachting bij het geweldige pas geopende Hostel Zeus is loose erbij krijgt! Daarnaast ontvangt de winnaar een cadeaupakket, samengesteld door het Greek National Tourism Organisation.

Geef je op voor de Online Griekenland Quiz !

Enthousiast geworden? Vergeet je dan niet op te geven voor deze bijzondere quiz met mooie prijzen. Dit doe je door een mail te sturen naar info@kokenmetelefteria.nl
Geef in je mail je teamnaam en je telefoonnummer op. Ook voor aanvullende vragen kun je een mail sturen naar Elefteria op dit adres. Mirjam en ik kijken uit naar deze gezellige Griekse avond! Tot dan!


Disclaimer: Aan deze blog kunnen geen rechten ontleend worden. De prijzen worden ter beschikking gesteld door de diverse bedrijven en niet door koken met Elefteria zelf. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Voor de prijzen in Griekenland moet de prijswinnaar zelf voor vliegticket er naar toe zorgen.

One comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.