dolmadakia

Griekse kookworkshops 4e kwartaal 2020

De Griekse kookworkshops voor het jaar 2020 staan gepland! Er staan weer een aantal heerlijke gerechten op de planning. Naast de online kookworkshops staat ook een live kookworkshop gepland bij Kookstudio van Belle. Wat kun je allemaal wat verwachten aan workshops?

Kookworkshops oktober

In de maand oktober staan een aantal hele bijzondere workshops gepland. Op 9 oktober staat de online kookworkshop mezze gepland. Kaas heeft in deze kookworkshop de hoofdrol. We maken saganaki, paprikafeta-dip en feta uit de oven. Meer info over de kookworkshop mezze lees je hier.
Op 18 oktober geef ik een online kookworkshop samen met Maria, die live uit Thessaloniki ons meer vertelt over Trigona Panoramatos. Samen we leren hoe je deze zelf kunt maken. Lees meer hier over deze kookworkshop.
Kolokithokeftedes is misschien moeilijk uit te spreken, maar ik leer je ze maken. Op vrijdag 30 oktober staat deze online Griekse kookworkshop gepland. Lees hier meer over de kookworkshop kolokithokeftedes.

keftedes

Kookworkshops november

In de maand november staan er twee online kookworkshops gepland. Op vrijdag 13 november gaan we de klassieker dolmadakia maken. Gevulde druivenbladeren. Je mag zelf kiezen of je een vegan versie maakt of met gehakt. Hier lees je meer info over de kookworkshop dolmadakia.
Op vrijdag 27 november gaan we aan de slag met keftedes in witte saus. Iets minder bekend gerecht, maar een van onze favorieten. Lees hier meer over deze online kookworkshop.

koken met elefteria

Griekse kookworkshops december

Op 6 december gaan we live koken in kookstudio Belle in Rotterdam. Uiteraard houden we ons aan alle rivm richtlijnen. Hoe mee kunt doen aan deze live kookworkshop lees je hier.
Op 11 december staat de laatste online kookworkshop van 2020 gepland. We gaan een gerecht maken wat recht uit de Grieks Pontische keuken komt. Pisia zijn gebakken broodjes gevuld met aardappels of feta. Een gerecht waar ik veel warme herinneringen aan heb. Kook je mee op 11 december?
Ik hoop je graag terug te zien op een of meerdere kookworkshops!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.