trigona

Trigona en andere Griekse workshops in September

Voor de maand september staan er weer een aantal bijzondere Griekse workshops gepland. Live kookworkshops, maar ook twee online workshops waaronder een workshop Trigona panoramatos. Het symbool voor de stad Thessaloniki. Bij welke workshop zie ik jou terug?

Online Workshop Gemista

Op vrijdag 11 september gaan we een heel bekend Grieks gerecht maken, Gemista. Gevulde paprika en tomaten. Comfortfood. We vullen ze met rijst en gehakt, maar als je vegan of vegetarisch eet kun je ook meedoen, dan leer ik jou tijdens de workshop de veganistische variant. Voor deze workshop vraag ik een bijdrage van 9,99 per inlog/huishouden. Meer informatie over de workshop lees je hier.

gemista

Online Workshop Trigona Panoramatos

Trigona Panoramatos is het symbool voor de stad Thessaloniki. Een zoetigheid die je niet makkelijk ergens anders in Griekenland vind. En wij gaan hem samen thuis maken. Deze online workshop wordt heel bijzonder. Mirjam van Let’s meet in Thessaloniki is tijdens deze workshop gastspreekster en komt ons meer vertellen over deze heerlijkheid. Ook houden we een mini quiz, om jouw kennis te testen over de Griekse keuken en Thessaloniki. Prijs die je kunt winnen: De mountain farming olijfolie van Cretanthos (750 ml) en Meet in Thessaloniki biedt je trigona panoramatos aan bij Elenidis wanneer je in Thessaloniki bent. De workshop Trigona panoramatos staat gepland voor zondag 20 september om 13.00 uur. Voor deze workshop vraag ik een bijdrage van 12,99 per inlog/huishouden.
Meer over deze workshop of aanmelden? Klik dan hier.

koken met elefteria

Live kookworkshops Rotterdam

In de maand september staan er twee live kookworkshops gepland bij kookstudio van Belle in Rotterdam. Op zondag 27 september gaan we in de ochtendworkshop Griekse zoetigheid maken. In de middag workshop gaan we aan de slag met de workshop Griekse Mezze. Omdat we uiteraard we ons aan de RIVM voorschriften houden, gebeurt dit in kleinere groepen dan waar ik normaal mee werk. Betekent dus wel dat je er op tijd bent moet zijn voor een plekje. Als je je wilt opgeven voor de Griekse workshop patisserie of de Griekse hartige kookworkshop klik op de link.

Aanmelden voor de Griekse kookworkshops

Dakos

Wil je je aanmelden voor één of meerdere Griekse kookworkshops voor de maand september ? Dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar info@kokenmetelefteria.nl
Ik kijk er naar uit om samen met jou live of online aan de slag te gaan met de Griekse keuken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.