griekse keuken

Interview Radio 5 Open huis

Op woensdag 26 augustus werd ik ge├»nterviewd door Tom Herlaar van het programma Open huis op Radio 5. Iedere woensdag besteden zij aandacht aan de keuken van een vakantieland. Op woensdag 26 augustus was Griekenland aan de beurt. Er werd mij gevraagd of ze met me hierover konden praten. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Over de Griekse keuken kan ik wel 5 radioprogramma’s vullen, misschien wel meer. Wat is er nou lekkerder dan de Griekse keuken?
Er kwam verschillende onderwerpen aan bod, zoals vlees, vasten en borden kapot gooien.
Het interview met Tom Herlaar van Radio 5 kun je hier terug luisteren.

Wil je meer lezen over de Griekse keuken, lees dan bijvoorbeeld een van de onderste blogs:

Laat je me even weten wat je van het interview vond?

One comment

  1. Wat leuk, ben op het moment op Karpathos, eten is weer heerlijk en hoppen met de boot verder de komende maand, genieten!!
    Succes, groetjes, Wanda

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.