keftedes uit de oven

Griekse kookWorkshops voor de maand augustus

We gaan in de maand augustus weer lekker Grieks koken. Naast de online workshops in augustus zijn er ook twee live kookworkshops gepland in september. Genoeg inspiratie dus om weer aan de slag te gaan met de Griekse keuken!

Live kookworkshops Rotterdam

In de maand september staan er twee live kookworkshops gepland bij kookstudio van Belle in Rotterdam. Op zondag 27 september gaan we in de ochtendworkshop Griekse zoetigheid maken. In de middag workshop gaan we aan de slag met hartige gerechten. Omdat we uiteraard we ons aan de RIVM voorschriften houden, gebeurt dit in kleinere groepen dan waar ik normaal mee werk. Betekent dus wel dat je er op tijd bent moet zijn voor een plekje. Als je je wilt opgeven voor de Griekse workshop patisserie of de Griekse hartige kookworkshop klik op de link.

Dakos

Online kookworkshops augustus

Ook staan er een aantal leuke Griekse kookworkshops voor de maand augustus. Bij het selecteren van de workshops, probeer ik een altijd een keuze te maken waarin zoet en hartig aan bod komen.
Op zondag 9 augustus starten we met een kookworkshop Kolokithopita. Dat is een hartige Griekse taart met als vulling feta en courgette. Ook de vegetariers en veganisten kunnen deelnemen aan deze workshop. Ik geef je graag tips waar je veganistische witte kaas kunt vinden.
Op vrijdag 14 augustus gaan we mezze maken. Dat zijn hapjes die samen met een glaasje tsipouro eet of als bijgerecht. Tijdens deze workshop maken we dakos, melitzanosalata en bougiourdi.
Ben je een liefhebber van Griekse patisserie? Dan is de kookworkshop Karidopita op vrijdag 21 augustus wel wat voor jou. Karidopita is een Grieks gebakje op basis van walnoten.
De maand augustus sluiten we af op 28 augustus met de kookworkshop Keftedes uit de oven. Een comfort food gerecht uit oma’s keuken wat we samen met aardappels uit de oven gaan maken.

Aanmelden voor de Griekse kookworkshops

Wil je je aanmelden voor één of meerdere Griekse kookworkshops voor de maand augustus ? Of wil je je opgeven voor de live kooworkshops in september? Dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar info@kokenmetelefteria.nl
Ik kijk er naar uit om samen met jou live of online aan de slag te gaan met de Griekse keuken.

2 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.