de smaken van thessaloniki

De Smaken van Thessaloniki

Veel mensen kiezen er voor om dit jaar niet naar hun geliefde Griekenland te reizen. Ook liefhebbers van de Griekse keuken. Ik persoonlijk zal erg mijn bougatsa met frappe missen met uitzicht op de witte toren in Thessaloniki. Gelukkig zijn er voldoende manieren om toch te genieten van de Griekse keuken. Gewoon vanuit thuis. Let’s meet in Thessaloniki biedt een aantal mogelijkheden om de smaken van Thessaloniki bij jou in de huiskamer te brengen, inclusief een leuke winactie. Over de winactie lees je meer verderop in de blog.

to elliniko

Virtuele kookles met to Elliniko

To Elliniko is een prachtig restaurant in het centrum van Thessaloniki. Zij maken heerlijke gerechten waarin de smaken van Thessaloniki terugkomen in een modern jasje. Mirjam van Let’s meet in Thessaloniki nam samen met de topkoks van dit Griekse restaurant een virtuele kookles op. Je krijgt alle houdbare ingrediĆ«nten opgestuurd samen met de video’s en het receptenboekje om thuis zelf aan de slag te gaan. Meer informatie over de Virtuele kookles van Mirjam lees je via deze link.

bougatsa

Online kookles Bougatsa

Bougatsa staat symbool voor de stad Thessaloniki en favoriet bij iedere Foodie. Op vrijdag 24 juli om 20.00 uur staat er een online kookles gepland zodat je deze zelf kunt leren maken. Het leuke is dat Mirjam ook tijdens deze kookles aanwezig is en je alles vertelt over deze typisch Griekse heerlijkheid. Als je je aanmeldt krijg je vooraf de boodschappenlijst zodat je tijdens de online kookworkshop mee kunt koken. Meer over hoe je je kunt aanmelden voor deze workshop lees je bij de online kookworkshops van juli.
Wil je alvast lezen wat Bougatsa is, lees dan de blog hierover Bougatsa.

foodbox

Virtuele foodexprerience Thessaloniki

Houd je niet zo van koken, maar wil je wel genieten van Griekse delicatessen? Dan is de virtuele foodexperience misschien wel iets voor jou! Je ontvangt niet alleen een foodibox, maar ook een heel leuk magazine over de producten die je hebt ontvangen. In het boekje staan bij ieder product qr codes die je toegang geven tot video’s die je meer vertellen over de producten in je foodiebox. Deze video’s zijn opgenomen in Thessaloniki en gemaakt door Let’s meet in Thessaloniki. De producten uit de foodiebox zijn afkomstig van kleine locale ondernemers uit Thessaloniki. Meer over de foodiebox lees je op de site van meet in Thessaloniki.

Winactie

Je kunt nu een foodiebox de smaken van Thessaloniki en een online workshop bougatsa winnen! Hoe? Heel simpel door het instagram account te volgen van Let’s meet in Thessaloniki en van koken met Elefteria. Vervolgens plaats je in een reactie onder een van de foto’s van Let s meet in Thessaloniki waarom jij zou willen winnen.
Je kunt meedoen tot dinsdag 21 juli om kans te maken op de foodiebox en op de online kookworkshop Bougatsa. Op woensdag 22 juli wordt er een winnaar gekozen!

One comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.