bougatsa

De Griekse online Workshop Voor de Maand juli staan gepland!

Kun jij deze zomer niet naar Griekenland? Zorg dan zelf voor de Griekse sferen in jouw keuken en de eettafel. De maand juli verzorg ik weer drie Griekse online workshops! Lekker samen koken in je eigen huis.

Er staan weer drie toppers op het menu.

Deze maand staan weer drie hele verschillende gerechten op het menu. Zoet, hartig, vlees vis. Na wat navraag waar ik jullie blij mee zou kunnen maken voor de maand juli, kwamen deze drie gerechten uit: Mousakka, Bougatsa en Garides Saganaki.

Wil je weten hoe je je kunt inschrijven en wanneer de exacte data zijn?
Klik dan hier voor meer informatie.

Bekijk ook de korte video om een impressie te krijgen van de kookworkshops.

One comment

  1. Hey Elefteria

    Ik doe in juli ook weer mee, iig 5/7 , de volgende 24/7 moet ik nog even bekijken of het werk dit toelaat. Helaas ben ik 31/7 verhinderd.
    Verheug me er al op.

    Groetjes, Christine

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.