Online Tzatziki workshop

Altijd al persoonlijk tzatziki leren maken van mij? Dat kan ! Aanstaande vrijdag geef ik live een tzatziki workshop online. De tzatziki workshop is in samenwerking met Caroline de Belder die de oprichtster is van de #blijfinuwkotworkouts. Voor de mensen buiten Belgiƫ en buiten Brabant: Kot betekent huis. Grieks eten heeft het imago van ongezond en veel vlees. Onterecht, maar daar vertel ik je aanstaande vrijdag meer over.
Wat is het concept? Jij meld je aan en ik laat je weten welke ingrediƫnten je nodig hebt voor de tzatziki. Ik zend live uit vanuit mijn keuken en laat je zien hoe je tzatziki maakt. Jij kunt vanuit jouw huis meekoken. Tijdens het koken, vertel ik je ook leuke verhalen over de Griekse keuken. De workshop is GRATIS.
en vindt plaats aanstaande vrijdag 27 maart om 20.00 uur.
Heb je interesse om mee te doen ? Stuur dan een mailtje met je naam naar info@kokenmetelefteria.nl Je krijgt dan een antwoord met daarin een boodschappenlijst en waar je de workshop online kunt volgen.
Mocht je liever een normale workshop volgen, klik dan hier.
Laten we samen tzatziki maken! Hopelijk tot vrijdag!

One comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.