Workshops januari

Deze maand kon je je inschrijven voor twee open workshops. Twee hele verschillende met ieder een eigen charme.

Op zaterdag 12 januari , op 5 minuten lopen van het station gingen we aan de slag met hartige gerechten. De workshop was in Tilburg. Een thuis wedstrijd voor mij en voor het eerst een open workshop in Brabant. Er heerste een echt Brabants sfeertje. Gezelligheid voorop. Het leuke aan de workshops vind ik altijd dat je gerust alleen kunt komen, je vindt makkelijk aansluiting met andere mensen. We maakten veel verschillende gerechten. De gerechten die het beste in de smaak vielen waren denk ik Keftedakia in witte saus en Tirokafteri

Een hele andere workshop vond gisteren plaats in Rotterdam. We gingen een gezellige club aan de slag met Griekse desserts. Minder ruimte om te experimenteren want desserts moeten op een bepaalde manier gebeuren. Het is niet moeilijk maar minder ruimte om te freewheelen. Wat trots was ik op het eindresultaat! Terwijl we aan het wachten waren op het eindresultaat genoten we van een Griekse lunch. Was wel nodig want van al dat bakken krijg je honger. Op vrijdag ben ik druk bezig geweest met het bakken van broden en het maken van spanakopita. Ook kon uiteraard de spanakopita niet ontbreken!

Wil jezelf ook deelnemen aan een workshop? De workshops van februari en maart zijn al vol. Maar de onderstaande workshops hebben nog plekken

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.