Grieks diner in Tilburg en Rotterdam

Er staat weer iets nieuws op de planning, namelijk een heus Grieks diner gekookt door mij! Na vele verzoeken staan er twee Koken met Elefteria diners op de planning. Het even geduurd voor de loacatie en data bekend zijn geworden, maar bij deze. Je kunt binnenkort van mijn kookkunsten komen genieten. Je kunt kiezen uit de onderstaande data en locaties.

Door op de bovenstaande data te klikken krijg je meer informatie over de desbetreffende avond. Ik heb er echt onwijs veel zin in! Ik hoop jij ook!
Mocht je liever zelf actief bezig zijn in de Griekse keuken samen met mij, kun je ook kiezen voor een Griekse kookworkshop. Er is één vegetarische kookworkshop, en twee kookworkshops waar we ook gebruik maken van vlees en vis. Voor meer informatie klik hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.