Lunchtip Athene : Klimataria

Dames en heren ik wil aan u voorstellen, Maria. Wat een geweldige vrouw. Maria is eigenaresse van Klimataria, een restaurant in het centrum van Athene. Maria spreekt vol passie over koken en eten, en daar houd ik wel van.
In september at ik voor het eerst nav een tip van Let’s meet in Athens hier, en sindsdien is het vaste prik als ik in Athene kom. Ik legde mijn eerste kennismaking vast op beeld. Wat ik zo geweldig vind aan dit restaurant? Heerlijk homemade food, zonder opsmuk, en met veel liefde bereid, Geen fancy stuff, maar eten zoals het bedoeld is.
Binnenkort vertrek ik weer naar Athene en ga ik daar zeker weer even langs Klimataria.
In het filmpje laat ik je zien wat we aten en het restaurant, een gesprek met Maria en last but not least nemen we een kijkje in de keuken. Kijk en geniet!
Wil je zelf daar gaan eten tijdens je bezoek aan Athene, bezoek even hun website.

2 comments

  1. Een van de beste restaurants in Athene! Bijzondere plek, bijzondere vrouw en bijzonder lekker eten:-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.