Extra editie Griekse Kookworkshop bij Zisena !

Toen ik de workshop afgelopen zondag plaatste had ik niet gedacht dat de workshop al op maandag vol zou zijn. In overleg met Monique en Felix van Zisensa besloten we dus dat er een extra editie van deze workshop moest komen. De datum is geprikt! Op zaterdag 20 april starten we om 16.30 uur met een extra workshop voor degenen die meer willen leren van de Griekse keuken.
De locatie is bij Zisensa ,een uniek woonconcept in Wagenberg (10 minuten van Breda), met Engelse serviezen en woonaccesoires. En tussen al dat Engelse moois leer ik je hoe je Griekse lekkernijen maakt.
De kookworkshop duurt circa drie uur. We maken samen een voor- , een hoofd- en een nagerecht.  Tijdens deze avond vertel ik je over de achtergrond van de gerechten en geef ik je wat meer over informatie over de producten die we gebruiken. Het thema van deze avond is net als op 4 april Pasen. In aanloop van Grieks Pasen, zijn er een hoop gerechten en tradities die typisch zijn voor deze periode van het jaar. De gerechten die je op deze avond leert, zijn niet de gerechten die je snel zult terug vinden op de Griekse kaart van Griekse restaurants. Je zult ze wel treffen op tafel in veel Griekse gezinnen. In aanloop naar Pasen eten veel Grieken vegetarische gerechten, dus deze workshop is ook uitermate geschikt voor mensen die geen vlees eten.De avond sluiten we af met de heerlijke eigengemaakte gerechten die we uiteraard gaan serveren op dat prachtige servies van Zisensa. Deelname aan de workshop kost 37,50 incl. BTW. Hiervoor krijg je:

  • Een Griekse culinaire ervaring in een klein gezelschap op de sfeervolle locatie van Zisensa
  • De recepten die je tijdens deze avond maakt
  • Onbeperkt gebruik van koffie, thee en water
  • Achtergrond-informatie over de producten en gerechten die we tijdens de avond samen maken

Voor een meerprijs kun je tijdens de avond ook gebruik maken van frisdrank en Griekse wijnen.
Wil je je aanmelden voor deze bijzondere avond, stuur dan een mail naar info@kokenmetelefteria.nl Houd er rekening mee dat er slechts plek is voor 6 personen tijdens deze avond. Meld je dus op tijd aan.
Monique & Felix van Zisensa en ik kijken uit naar je komst. 

3 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.