Griekse Kookworkshop 4 april (vol)

Vind jij Grieks eten ook zo lekker?  Op 4 april ga ik een kookworkshop geven voor een klein gezelschap op een wel heel bijzondere locatie, namelijk bij Zisensa! Zisensa is een uniek woonconcept in Wagenberg (10 minuten van Breda), met Engelse serviezen en woonaccesoires. En tussen al dat Engelse moois leer ik je hoe je Griekse lekkernijen maakt.
De kookworkshop start om 18.30 en duurt circa drie uur. We maken samen een voor- , een hoofd- en een nagerecht.  Tijdens deze avond vertel ik je over de achtergrond van de gerechten en geef ik je wat meer over informatie over de producten die we gebruiken. Het thema van deze avond is Pasen. In aanloop van Grieks Pasen, zijn er een hoop gerechten en tradities die typisch zijn voor deze periode van het jaar. De gerechten die je op deze avond leert, zijn niet de gerechten die je snel zult terug vinden op de Griekse kaart van Griekse restaurants. Je zult ze wel treffen op tafel in veel Griekse gezinnen. In aanloop naar Pasen eten veel Grieken vegetarische gerechten, dus deze workshop is ook uitermate geschikt voor vegetariërs.
De avond sluiten we af met de heerlijke eigengemaakte gerechten die we uiteraard gaan serveren op dat prachtige servies van Zisensa.
Deelname aan de workshop kost 37,50 incl. BTW. Hiervoor krijg je:

  • Een Griekse culinaire ervaring in een klein gezelschap op de sfeervolle locatie van Zisensa
  • De recepten die je tijdens deze avond maakt
  • Onbeperkt gebruik van koffie, thee en water
  • Achtergrond-informatie over de producten en gerechten die we tijdens de avond samen maken

Voor een meerprijs kunt u tijdens de avond ook gebruik maken van frisdrank en Griekse wijnen.
Wil je je aanmelden voor deze bijzondere avond, stuur dan een mail naar info@kokenmetelefteria.nl Houd er rekening mee dat er slechts plek is voor 6 personen tijdens deze avond. Meld je dus op tijd aan.
Monique & Felix van Zisensa en ik kijken uit naar je komst. 

4 comments

  1. Hè, wat jammer…ik kan dan niet. Had me zó leuk geleken (helemaal op zo’n leuke locatie). Misschien een ander keertje? Hoop ik heel erg 😀

    1. Hallo Mandy,
      Wat leuk dat je mee wilt doen! Helaas (maar wel leuk voor mij om te zien dat mensen zo enthousiast reageerden) was de workshop de dag erop al vol. Ik ben wel in gesprek voor andere data. Wordt vervolgd dus!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.