Griekse producten te bestellen bij kokenmetelefteria.nl !

Wist je dat veel van de heerlijke Griekse producten die je bij mij voorbij ziet komen op facebook, Instagram en you tube gewoon via deze site zijn te bestellen? Denk aan de biologische, evoo olijfolie uit de regio van Kalamata , Ladi Biosas. Verder kon je al de biologische jams, chutneys en tomatensap bestellen, maar sinds deze week ook honing en bijzondere balsamico’s.
Alle prijzen op de site zijn inclusief 9% BTW , exclusief verzendkosten. Je kunt je bestelling plaatsen door een mail te sturen naar info@kokenmetelefteria.nl

Wat kun je bestellen?

  • EVOO Biologische olijfolie van Ladi Biosas, gemaakt door een kleinschalig familiebedrijf uit de regio van Kalamata. Er zijn drie verschillende variaties: de neutrale variant, olijfolie met citroen en olijfolie met sinaasappel. De neutrale evoo biologische olijfolie is te verkrijgen in flessen van een prachtige fles van 250 ml of 700 nl. Ook is er een limited edition keramische fles te verkrijgen, gemaakt door de Griekse kunstenaar Vavatsis.
  • Bee out of the box honing uit de Peloponesse. Ze zijn te bestellen in twee formaten, namelijk 460gram of 960 gram. De honing is gemaakt van oranjebloesem afkomstig uit het Taygetos gebergte.
  • Bijzondere jams van Mamellada. Wat dacht je van kastanje, mandarijn, sinaasappel of Bergamot? Allemaal 100% natuurlijk.
  • Biologische chutneys met de smaken ui of paprika. Heerlijk bij bijvoorbeeld een kaasplankje.
  • Originele balsamico’s afkomstig uit Kreta Griekenland. Je kunt kiezen uit de varianten balsamico met granaatappel of sinaasappel. Uiteraard natuurlijke producten weer.
  • Tomatensap van Mala Peruviana. Te nuttigen als drankje, maar ook super te gebruiken in gerechten en sauzen.

Bestel je in deze maand (februari 2019) olijfolie dan ontvang je 10% korting op je bestelde olijfolie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s