Kebab in Zaventem!

Voor ik jullie ga vertellen wat voor heerlijkheden de gasten van Chef! keukens hebben gegeten , even eerst aandacht voor deze kanjers op de foto. Want niet alleen hebben de gasten kunnen genieten van een Grieks driegangen menu, maar ook de keukenadviseurs Zaventem. Afgelopen weekend waren we onafscheidelijk 🙂 De keukenadviseurs die stiekem de keuken in sluipen, om te kijken of er iets extras te snoepen valt.  Er hangt een fijne sfeer in het filiaal en dat maakt het koken voor mij extra leuk.Terug naar het eten! Alle gasten kregen als voorafje kolokithokeftedes, geserveerd met sinaasappel balsamico. Het leuke vind ik als mensen proberen te raden wat er allemaal in zit, onmogelijk om alle kruiden te benoemen. Ik zelf maak het ook vaak thuis. De kinderen zijn er dol op, en zo krijgen ze hun groente binnen denkend dat ze aan het snacken zijn.
Als hoofdgerecht stond er kebab op het menu. Gemengd gehakt (lam en rund) gemarineerd met heel veel kruiden waaronder kardemom, oregano en chillivlokken. Ik serveerde dit met aardappels uit de oven, Griekse yoghurt met Ladi Biosas olijfolie citroen, geroosterde tomaten en pitabrood. Vandaag ontvingen we ook vegetariërs. Hen kon ik blij maken met Imam Baldi. Aubergine uit de oven met een heerlijke vulling.
Het nagerecht was Revani. Tenminste zo heet het in mijn regio. In andere delen van het land noemen ze het Ravani.  Een griesmeel cake met honingsiroop. Erg slecht voor ieder dieet.Vandaag valt er ook wat te winnen! Ik geef een Ladi Biosas flesje olijfolie 250ml weg naar keuze. Je mag zelf kiezen welke variant: de evoo olijfolie in glazen fles, de evoo olijfolie in keramische fles limited edition, de olijfolie Lemon of de olijfolie orange.
Hoe doe je mee aan de winactie? Door heel simpel een comment achter te laten onder de post op Facebook of Instagram van vandaag. Vermeld welke olijfolie je graag zou willen hebben en wat je ermee zou willen maken (of laten maken). Samen met de olijfolie ontvang je ook een short van Chef!
De winnaar wordt aanstaande zondag bekend gemaakt.

2 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.