Wat wordt het nagerecht bij Chef! ?

Op 15 en 16 december kook ik weer bij Chef! keukens! Voor mij extra speciaal, want op 15 december heb ik mijn naamdag. Ben je dus nog op zoek naar een keuken, dan is dit weekend wel het moment om de showroom in Zaventem Belgie te bezoeken. Maak je afspraak via https://www.chefkeukens.be/over-ons/maak-een-afspraak om er zeker van te zijn, dat er een keukenadviseur die dag beschikbaar is.
Wat het voorgerecht en hoofdgerecht wordt, heb ik al wel bedacht…. Maar ik twijfel nog over het nagerecht. Ik kan maar niet kiezen of ik moet gaan voor de Galaktobourekakia of de sokolatopita met sinasappeljam. Dus ik heb besloten dat jullie mogen kiezen. Wat zou jouw favoriete dessert zijn? Stem in de poll! Hopelijk zie ik je op 15 of 16 december.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s