Koken Chef! keukens Zaventem (incl winactie)

Wat heb ik genoten van het koken bij Chef! keukens in Zaventem. Leuke vestiging met toffe verkoopadviseurs. En wat deze vestiging extra bijzonder maakt is al die talen die je rondom je heen hoort. Ik heb adviesgesprekken gehoord in het Vlaams, Frans en Engels.
Mijn rol was om ervoor te zorgen dat de klanten en het personeel culinair verwend zouden worden. . Het voorgerecht bestond uit drie Griekse dips: Een pittige Paprika chutney van Mamellada,  Tirokafteri  en Tzatziki. Dit serveerde ik met Pitabroodjes met een dressing van Olijfolie en kruiden,
Als hoofdgerecht maakte ik Giouvetsi. Dat is ovengerecht met orso en runderstoofvlees. Geserveerd met een Griekse salade en Bougiourdi uit de oven.

Als dessert kon men genieten van een portokalopita met mandarijnenjam van Mandros. Volgend weekend zijn het opendeurdagen in Schoten Antwerpen. Ik zal er helaas niet bij zijn, maar klanten kunnen dan genieten van een andere kok die een driegangen menu zal bereiden.

Deze gave kookweekenden sluit ik af met een winactie! Wat valt er te winnen?  Hoe kun je meedoen aan de winactie? Maak een originele foto met/van jouw keukenshort en plaats deze op Instagram.
Je kunt je foto online zetten t/m 9 november. Vanaf 10 november staan de foto’s en kun jij 10 dagen lang stemmen op jouw favoriete foto. Op 21 november wordt de winnaar bekend gemaakt! Doe jij ook mee?

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.