Koken bij Chef keukens Turnhout

Afgelopen weekend werden alle klanten bij Chef keukens in Turnhout getrakteerd op een heerlijk Grieks drie gangenmenu. Uiteraard gemaakt door mij 🙂 Ik gebruikte olijfolie van Ladi Biosas en de duurzame producten van Greek artisans zoals Salt Odyssee en Mamellada. Voor mij was het ook een verwennerij. Geen idealere plek om te koken dan in een keukenzaak. De prachtige foto’s en video in deze blog zijn gemaakt door Fofi Nikolaides🎥
Chef keukens heeft meerdere filialen in België. Een keuken uitzoeken doe je niet zomaar even. En dat snappen ze bij Chef! Keukens. De keukenadviseurs nemen de tijd voor je en helpen je je droomkeuken te vinden.
Afgelopen weekend werden de klanten extra verwend met Grieks eten. Het voorgerecht bestond uit filodeeghapjes gevuld met Feta/prei/gr yoghurt. Deze werden geserveerd met een paprika chutney van mamellada. Als hoofdgerecht kon men kiezen uit Soutzoukakia (Griekse gehaktballetjes in een gekruide tomatensaus) of Garides saganaki (garnalen in een ouzo tomatensaus met feta) De hoofdgerechten werden geserveerd met een Griekse salade en Orso.

Niet echt goed voor je lijn, maar echt heerlijk was het nagerecht. Portokalopita, of anders gezegd Grieks sinaasappelgebak. Dit serveerde ik samen met een mandarijnen jam van mastos.
Volgende week ga ik koken voor de klanten bij Chef! Keukens Zaventem. Uiteraard met een ander Grieks menu. Wat voor menu verklap ik nog even niet. Ben jij op zoek naar je droomkeuken en zie jij het wel zitten om je te laten adviseren onder het genot van een Grieks hapje? Meld je je dan aan via deze link . Zie ik je in Zaventem?

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.