Stemmen voor de winactie!

Afgelopen weken kreeg ik een aantal leuke foto’s van gerechten die gemaakt zijn met een recept van deze website. Door het inzenden van de foto kon men een leuke prijs winnen. Namelijk een pakket met Griekse producten van onder andere Ladi Biosas en Salt Odyssea.

Jij kunt mee bepalen wie wint door te stemmen. Geef in de onderstaande poll aan wie volgens jou het prijzenpakket zou moeten winnen. Degene die de meeste stemmen heeft, wint. Je kunt een hele week stemmen. Op dinsdag 2 oktober maak ik de winnaar bekend via mijn stories op Instagram!

Foto 1 Mousakka (kokenmetgwen)
Foto 2. Kleftiko (Sharon Sade)
Foto 3 Griekse vispakketjes (Sharon Sade)
Foto 4. Kolikithokeftedes (Polichronina)
Foto 5. Pastitsada (balvertschyns)
Foto 6 Giouvetsi (cookies and carrotsticks)
Foto 7 Mousakka (Alexandra)

 

2 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.