Ambassadeur Ladi Biosas

Zoals jullie weten ben ik dol op koken. Het was echter nog niet zo heel lang geleden dat ik besloot om de inhoud van mijn bord te delen met anderen. Mijn missie? Laten zien dat Grieks eten echt wel meer is dan alleen een mixed grill en dat Grieks koken eigenlijk niet zo moeilijk is. Dat doe ik door het maken van Vlogs, het schrijven van blogs, het delen van recepten, het maken van foto’s. Ik kook voornamelijk zelf, maar word ook heel gelukkig van buiten de deur eten. Ik vind het ontzettend leuk om te zien dat er zoveel mensen zijn die de passie voor (Grieks) eten delen. Ik word heel gelukkig als ik berichten krijg van mensen die de recepten thuis hebben gemaakt, ook die leuke Griekse eettent bezoeken of als volgers mij een verzoek sturen voor een bepaald Grieks gerecht.
Een van de hoofdingrediënten van de Griekse keuken is olijfolie. En vanaf vandaag mag ik mij ambassadeur noemen van Ladi Biosas. Ik vind het belangrijk dat ik mijn naam koppel aan een merk of naam die in lijn ligt van wat ik belangrijk vind op mijn bord. Goede producten zijn essentieel voor een lekkere maaltijd. Ladi Biosas past bij mijn vissie op eten. Vandaar dat ik heb besloten om dit merk zichtbaar te gaan gebruiken. Gewoon omdat ik ervan overtuigd ben dat het een goed product is.
Ladi Biosas is een zuivere en niet gefilterde olijfolie. De naam betekent in het Grieks duurzaamheid. Dit mooie product komt van een klein familiebedrijf, uit het plaatsje Kafalovriso in de buurt van Kalamata. Kalamata en heel de regio staat bekent om haar olijven. Deze familie heeft al ruim 125 jaar hun eigen olijfgaarden en telen al vanaf dag 1 op biologische wijze. Deze Grieks mediteraanse olijfolie is zo goed van kwaliteit, dat het al negen prijzen in de wacht heeft gesleept.
Naast dat dit product van goede kwaliteit is, zit het in een super mooie fles. De familie die dit leuke bedrijf runt heeft de filosofie dat je moet genieten van de goede dingen in het leven. Samenzijn met familie en vrienden is belangrijk, eten in gezelschap. Maar ook kunst maakt het leven een stuk aangenamer. Vandaar dat ze besloten dat deze olijfolie een speciale fles verdient.
Wat gaan jullie van het ambassadeurschap merken? Ik ga jullie meer inkijk geven in welke producten ik thuis gebruik. Daarnaast mag ik regelmatig iets leuks met jullie delen op Instagram en Facebook. Dit zodat jullie ook thuis mogen genieten van deze heerlijke producten. Ook vertel ik meer over het verhaal achter de producten van Ladi Biosas.De zomer is aangebroken. Dit betekent voor veel mensen meer tijd en rust voor goed eten. Of dit nou thuis is, of op een mooie vakantielocatie. Gun het jezelf. Jij en de mensen om je heen verdienen dit 🙂

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s