Koningsdag!

Allemaal een fijne Koningsdag gewenst!  Of je je overtollige zoldervoorraad opruimt of overtollige zoldervoorraad gaat inslaan… Veel succes 🙂 Ik ga in ieder geval wel lekker struinen over de tweedehands marktjes en genieten van de muziek.
Wist je trouwens dat ons Koningshuis ook erg veel van Griekenland houdt? Een aantal jaren geleden hebben ze een vakantiehuis gekocht in het zuiden van Griekenland op de Peloponnesos. Een heel mooi stukje van Griekenland. Ik snap wel dat je daar je vakantiehuisje wilt!
Al te veel tijd om te slenteren over de marktjes heb ik niet. Vanavond hebben we eters. Ik ga in ieder geval lam in de oven maken, maar omdat het koningsdag is staat ook tirokafteri op het menu. Dat is een pittige kaasspread met een oranje kleurtje. Hoe jij dit kunt maken kun je lezen op : Recept Tirokafteri 

Eet smakelijk in oranje sferen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.