Koningsdag!

Allemaal een fijne Koningsdag gewenst!  Of je je overtollige zoldervoorraad opruimt of overtollige zoldervoorraad gaat inslaan… Veel succes 🙂 Ik ga in ieder geval wel lekker struinen over de tweedehands marktjes en genieten van de muziek.
Wist je trouwens dat ons Koningshuis ook erg veel van Griekenland houdt? Een aantal jaren geleden hebben ze een vakantiehuis gekocht in het zuiden van Griekenland op de Peloponnesos. Een heel mooi stukje van Griekenland. Ik snap wel dat je daar je vakantiehuisje wilt!
Al te veel tijd om te slenteren over de marktjes heb ik niet. Vanavond hebben we eters. Ik ga in ieder geval lam in de oven maken, maar omdat het koningsdag is staat ook tirokafteri op het menu. Dat is een pittige kaasspread met een oranje kleurtje. Hoe jij dit kunt maken kun je lezen op : Recept Tirokafteri 

Eet smakelijk in oranje sferen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s