Hoezo geen knoflook?

“Stop jij ook knoflook in je koffie?”
Nee uiteraard stop ik geen knoflook in mijn koffie. Dat vraagt mijn vader zich af. Want volgens hem zit in al mijn recepten knoflook. 
“Sorry, maar ik kan er niets aan doen dat jij geen knoflook meer mocht eten”.
Mijn vader eet sinds 1983 geen knoflook meer. Mijn moeder was toen zwanger van mij en zij eiste van mijn vader  (naar zijn zeggen) dat hij zou stoppen met knoflook eten. Daarom zit in zijn recept van garides saganaki geen knoflook. Omdat ik erg volgzaam van karakter ben 😉 , doe ik er ook geen knoflook in. Met of zonder, dit recept smaakt heerlijk.
En mocht je het je afvragen….. mijn moeder eet lekker wel knoflook.

Recept Garides Saganaki

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.